Krul is bijna terug: "Ik voel me fysiek sterker worden"

15 augustus 2016, 19:00

In oktober van vorig jaar raakte Tim Krul zwaar geblesseerd. De keeper van Newcastle United werd geteisterd door kruisbandletstel. Nu, tien maanden later, is de sluitpost eindelijk op de weg terug. "Ik ben bijna terug en ik geniet daarom van deze weken."

Na een duistere periode breekt de zon dus eindelijk weer door voor Krul, die invididueel op het veld werkt met de keeperstrainer van Newcastle. "Ik werk weer hard op het veld en raak weer gewend aan het leven als profvoetballer. Het is mooi om weer terug te komen", zegt de Oranje-international op de clubwebsite.

Krul voelt zich steeds beter. "Ik voel me fysiek sterker worden. Mijn lichaam kan het tot dusver allemaal goed aan en mijn knie voelt weer een stuk beter. Het is een mooie tijd. Ik hoop dat ik in de komende weken weer met andere keepers kan trainen", aldus Krul.

Het was een zware periode voor de doelman van Newcastle. "Vooral de eerste weken waren verschrikkelijk. Ik moest zeven uur per dag in een machine zitten en lag bewegingloos op de bank. Ik kan niet wachten op weer met de jongens op het veld te staan. Dat was het lastigste: ik was geen onderdeel meer van de rest. Gelukkig ben ik bijna terug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen