Bosz: "Kan me voorstellen dat interesse iets met Jasper doet"

19 augustus 2016, 16:24

Het ging vrijdag op de persconferentie van Ajax in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Willem II (zaterdag) vooral over Jasper Cillessen. De sluitpost lijkt de laatste weken niet helemaal lekker in zijn vel te zitten, maar donderdag kwam wel het nieuws dat hij in de belangstelling van FC Barcelona staat.

Door de interesse van Barcelona in Cillessen weet coach Peter Bosz nog niet of de Oranje-international het doel van Ajax verdedigt tegen Willem II. "Ik ga straks rustig met Jasper zitten en kijken hoe hij ervoor staat. Ik kan me voorstellen dat die interesse ook iets met Jasper doet", zegt hij op de officiële website van Ajax.

Bosz is al een tijdje op de hoogte van de ontwikkelingen rond Cillessen. "Maar ik wil niet op de zaken vooruit lopen zo lang iets niet definitief is. Jasper maakt zo lang deel uit van de groep. Afgelopen seizoen was er interesse voor hem van Manchester United. Die periode heeft hij uitstekend gekeept", weet de coach nog.

Cillessen blijft, zo lang hij bij Ajax actief is, de onomstreden eerste keeper van de club. "Ik vind Cillessen een uitstekende keeper", vervolgt Bosz. "Niet voor niks staat hij in het Nederlands elftal en niet voor niks is er interesse voor hem van Barcelona. Maar ik hoop dat hij blijft, morgen met ons wint en tegen Rostov meehelpt de groepsfase van de Champions League te bereiken. Onana heeft een enorme potentie en moet zijn kans krijgen. Diederik Boer heeft ook de keeperskwaliteiten voor Ajax. Ook hij is een uitstekende keeper", aldus Bosz, doelend op de tweede en derde doelman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen