Emotionele Petrovic draagt zege op, Excelsior baalt

20 augustus 2016, 10:38

Na afloop van de uitwedstrijd van ADO Den Haag bij Excelsior (1-2 winst) kon ADO-trainer Zeljko Petrovic zijn tranen maar moeilijk in bedwang houden. Niet vanwege de wedstrijd, maar door het feit dat de materiaalman van de club ernstig ziek is. De oefenmeester wilde de overwinning dan ook aan hem opdragen.

"Deze overwinning gaat naar onze vriend en materiaalman, Dave Tetteroo", sprak de emotionele Petrovic vrijdag tegen Omroep West. "Als ik zo'n jongeman zie met deze ziekte, ik ben daar kapot van." De materiaalman van ADO was vrijdag aanwezig op Woudestein en hij zag zijn team dus winnen. "Het was zijn droom om hier aanwezig te zijn bij ons en daarom ben ik heel blij om. Hij heeft een fantastische dag beleefd. Hij was bij ons in de kleedkamer, maar ik moest even weglopen, want ik kon het niet aan", zegt Petrovic, die na drie eredivisieduels op negen punten staat.

Bij Excelsior overheerste, logischerwijs, de teleurstelling na de nederlaag. "De teleurstelling bij ons is groot'', zegt trainer Mitchell van der Gaag op de clubsite. "Deze nederlaag is onnodig en niet verdiend. Ik kan mijn ploeg echt geen verwijt maken. We hebben prima gespeeld, gedomineerd en veel de bal gehad. Het enige is dat we in de zestien meter wat doortastender hadden moeten zijn. We hebben het maximale gegeven, maar uiteindelijk was het niet voldoende", zegt Van der Gaag, die met de Rotterdammers de eerste twee competitieduels wel winnend afsloot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen