Guardiola kijkt uit naar wedstrijd tegen United op Old Trafford

28 augustus 2016, 21:33

Na de interlandonderbreking staat er een ware kraker op het programma in de Premier League. Manchester City en Manchester United nemen het dan tegen elkaar op. De ploegen van Pep Guardiola en José Mourinho zijn nog ongeslagen in de Engelse competitie.

"We moeten echt goed spelen, willen we op Old Trafford winnen. Ik kijk ernaar uit om in dat stadion te komen", vertelt Guardiola op de officiële website van The Citizens. Zondag won City met 3-1 van West Ham United. "We kunnen beter dan dit, geen twijfel over mogelijk. Maar we zijn pas twee maanden bezig en ik had niet verwacht dat het spel in korte tijd al zo goed zou zijn."

"Vooral de eerste helft was goed. Ondanks het tegendoelpunt raakten we niet van slag. Uiteindelijk hadden we meer moeten scoren." Raheem Sterling was de uitblinker aan de kant van de ploeg uit Manchester. Toch bleef Guardiola kritisch. "De afgelopen wedstrijden speelde hij briljanter. De eerste helft scoorde hij wel, maar pakte hij weinig ballen af. Maar we zijn blij met zijn spirit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen