Janssen: "Dat ik onomstreden ben, zijn niet mijn woorden"

30 augustus 2016, 08:17

Het zijn hectische weken bij de KNVB. Dick Advocaat vertrok naar Fenerbahçe, de komst van Ruud Gullit ketste af en maandagavond werd bekend dat ook Marco van Basten het Nederlands elftal zal verlaten. Dan was er ook nog het vertrek van Bert van Oostveen als directeur betaald voetbal en de tumult rondom het vertrek van teammanager Hans Jorritsma.

Tottenham Hotspur-aanvaller Vincent Janssen heeft wel iets anders aan zijn hoofd dan de wisselingen in de bezetting, zo geeft hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Eerlijk gezegd ben ik daar helemaal niet mee bezig. We focussen ons hier puur op de wedstrijden tegen Griekenland en Zweden. Wat er allemaal om ons heen gebeurt, is ons pakkie-an niet."

De voormalig AZ-speler lijkt zeker van een basisplek nu Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar er niet bij zijn. "Of dat beter is voor mij? Dat maakt mij eigenlijk niet zo uit. Dat ik onomstreden ben, zijn niet mijn woorden. Ik hoop gewoon dat ik zal spelen, maar dat is niet aan mij. De bondscoach neemt hier de beslissingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen