Arsenal heeft Pérez binnen, transfer voor Rosicky en Matavz

30 augustus 2016, 17:16

Arsenal heeft de komst van Lucas Pérez Martinez afgerond, zo meldt het dinsdag via de officiële kanalen. De Londense club neemt de 27-jarige aanvaller, voor naar verluidt 20 miljoen euro, over van Deportivo la Coruna. Pérez maakte vorig seizoen zeventien doelpunten in La Liga.

Dat Tomas Rosicky juist vertrekt bij Arsenal, werd afgelopen voorjaar al bekend. Inmiddels is duidelijk waar de toekomst ligt van de 35-jarige middenvelder uit Tsjechië. Hij heeft een contract getekend bij Sparta Praag, de club waar hij in 1998 zijn loopbaan als profvoetballer begon.

FC Augsburg verhuurt Tim Matavz opnieuw. De 27-jarige spits uit Slovenië verruilde PSV twee jaar geleden voor de Duitse club, maar wist er nooit een vaste waarde te worden in de basiself. Het afgelopen half jaar verhuurde FC Augsburg Matavz al aan Genoa, maar ook daar stond hij zelden in de basis. Dit seizoen mag de oud-speler van FC Groningen het op huurbasis proberen bij Tweede Bundesligaclub 1.FC Nürnberg, waar hij Dave Bulthuis tegenkomt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen