Jans ziet gewenste spits naar PEC Zwolle komen

31 augustus 2016, 21:24   Bijgewerkt: 31 augustus 2016, 23:16

Nicolai Brock-Madsen moet dit seizoen voor de doelpunten zorgen namens PEC Zwolle. De Zwollenaren huren de spits voor een seizoen van Birmingham City. In het huurcontract is een optie tot koop opgenomen.

Hoofdtrainer Ron Jans was al enige tijd op zoek naar een zogenoemde targetman. In de eerste vier wedstrijden van het seizoen kwam PEC Zwolle slechts eenmaal tot scoren. Tegenover RTV Oost liet de speler weten goed te zijn ontvangen bij zijn nieuwe werkgever.

"De komst van Nicolai geeft een extra impuls aan onze selectie. Het is een fysiek sterke spits, waarmee de stootkracht in de aanval wordt versterkt. Zijn recente optredens tijdens de Olympische Spelen tonen aan dat hij fit en klaar is om voor PEC Zwolle uit te komen. Nicolai voegt zich deze week al bij de groep, zodat hij de complete voorbereiding richting de volgende competitiewedstrijd meemaakt", vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp.

Een week geleden kreeg Brock-Madsen te horen over de belangstelling van Zwolle. Bij de Eredivisie-club wil de aanvaller zich verder ontwikkelen. Jans was naar verluidt niet tevreden over het spel van Anass Achahbar tot nu toe.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen