Van Polen maakt zich zorgen: "Het is gewoon heel slecht"

2 september 2016, 22:05

De laatste jaren was PEC Zwolle steevast één van de verrassingen in de Eredivisie, maar dit seizoen is de club uit Overijssel zeer matig begonnen. Na vier duels staat de ploeg van Ron Jans met één punt onderaan. Aanvoerder Bram van Polen maakt zicht zorgen over zijn club.

"Druk vind ik een groot woord, maar die is er zeker. Eén uit vier is niet goed. En dat is nog een understatement: het is gewoon heel slecht", stelt Van Polen tegenover VI. "Natuurlijk beginnen we ons zorgen te maken. Het is een samenloop van omstandigheden. We pakken geen punten, het is voetballend matig, we zijn zoekende. We kunnen echt goed voetballen. Als je ziet wat we af en toe op trainingen allemaal doen."

De komende weken speelt Zwolle tegen FC Utrecht, AZ en Ajax. "Of er wél paniek uitbreekt als we daarna nog steeds niet gewonnen hebben? Dat is moeilijk te zeggen. Het is inderdaad een heel lastig programma, na die drie duels spelen we ook nog tegen ADO Den Haag. Als we in die wedstrijden fantastisch voetballen, maar toch telkens verliezen, dan weten we dat die overwinningen echt wel een keer gaan komen. Maar dat gevoel hebben we nu absoluut nog niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen