Pedro aan de slag bij MVV: "Terug op oude nest"

7 september 2016, 17:38

Na diverse omzwervingen in het buitenland is Luis Pedro komend seizoen weer te bewonderen op de Nederlandse velden. De 26-jarige aanvaller is door MVV Maastricht, de club waarvoor hij in de jeugd ook al speelde, voor één jaar vastgelegd. 

Pedro droeg in zijn jeugd al het shirt van MVV, dat hem daarna verloor aan Feyenoord. "Ik ken Luis al van jongs af aan. Hij was nog maar een 'snotneus' toen hij, vanuit Caberg, bij ons in de jeugdopleiding instroomde", zegt trainer Ron Elsen. "Luis heeft zich sindsdien goed ontwikkeld en beschikt over bepaalde eigenschappen die tijdens een wedstrijd beslissend kunnen zijn. Met zijn snelheid en actieradius kan hij voor gevaar zorgen in de vijandelijke linies. Tevens beschikt hij over een prima voorzet, waarmee hij onze spitsen in stelling kan brengen."

Elsen beseft dat de aanvaller momenteel nog niet speelklaar is. "Luis is op dit moment nog niet helemaal wedstrijdfit, maar daar komt snel verandering in. Hij wil zelf ook zo snel mogelijk voor 'zijn Maastrichts publiek' laten zien wat hij kan. Wij zijn dan ook blij dat Luis na vele jaren weer terug is in Maastricht. Terug op het 'oude nest'."

Pedro droeg in zijn loopbaan de tenues van Târgu Mures, Carlisle United, Botev Plovdiv, Levski Sofia, Excelsior, Go Ahead Eagles en Heracles Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen