Transfervrije Holla tekent voor één jaar bij PEC Zwolle

8 september 2016, 18:47

Een week geleden sloot de transfermarkt, maar toch heeft PEC Zwolle nog een nieuwe speler vastgelegd. Danny Holla heeft donderdag een contract voor één seizoen getekend bij de voormalig bekerhouder. De 28-jarige verdedigende middenvelder kon transfervrij worden vastgelegd omdat hij zijn contact bij Brighton & Hove Albion had laten ontbinden. Holla speelde in het seizoen 2007/2008 al een half jaar voor PEC Zwolle.

"Het voelt goed om bij PEC Zwolle terug te keren", reageert Holla in een persbericht van PEC Zwolle. "Ik ken de club en het is mooi om te zien wat voor groei er de laatste paar seizoenen heeft plaatsgevonden. Ook werkt het natuurlijk mee dat ik in Groningen met trainer/coach Ron Jans prettig heb samengewerkt. Voor mij persoonlijk is het van belang om het komende seizoen minuten te maken en weer in een ritme te komen. Ik ben blij deze kans bij PEC Zwolle te krijgen."

Technisch directeur Gerard Nijkamp vult aan: "Met Danny halen we een ervaren middenvelder bij onze groep. Doordat hij een verleden bij PEC Zwolle heeft, weten we als club precies wat we aan hem hebben. Zo is hij met zijn energieke manier van voetballen een toegevoegde waarde voor onze selectie, die op deze manier nog meer in balans komt. Danny sluit vanaf vrijdag bij ons aan op het trainingsveld."

Holla speelde in het verleden ook voor onder meer FC Groningen, VVV-Venlo en ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen