Icardi bezorgt De Boer in extremis eerste zege met Inter

11 september 2016, 22:51

Het is Frank de Boer in de derde speelronde van de Serie A eindelijk gelukt een wedstrijd te winnen met Internazionale. Daarvoor moet de Nederlandse coach Mauro Icardi bedanken. Hij maakte zondagavond in de slotfase beide doelpunten tegen Pescara: 1-2.

Inter kreeg in de eerste helft voldoende kansen om op voorsprong te komen. Een doelpunt zat er op dat moment echter niet in voor de manschappen van De Boer. In de tweede helft lukte Pescara dat wel. Jean-Christophe Bahebeck opende de wedstrijd met zijn doelpunt.

De Boer zette vrij snel daarna alles op alles. Een kwartier voor tijd voerde de coach een driedubbele wissel door. Die beslissing legde hem geen windeieren, aangezien Mauro Icardi daarna de gelijkmaker tegen de touwen kopte. De aanvaller tekende vlak voor tijd zelfs voor de winnende 1-2.

De zege is voor De Boer een opsteker die hij goed kan gebruiken. Hij stapte vlak voor het begin van de competitie in en begon met een 2-0 nederlaag tegen Chievo. Vervolgens speelde hij met Inter gelijk tegen Palermo (1-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen