Groep D: Bayern moeiteloos langs Ajax-killer Rostov

13 september 2016, 22:43

Zoals verwacht is Bayern München met een zege begonnen aan het nieuwe Champions League-seizoen. De Duitse grootmacht had in Groep D, waarin ook PSV en Atlético Madrid zitten, op eigen terrein geen moeite met FC Rostov: 5-0.

Rostov, dat in de voorronde nog hardhandig afrekende met Ajax, hield het in de Allianz Arena dinsdag een halfuur vol. Toen kwam het door een rake strafschop van Robert Lewandowski op een 1-0 achterstand. Met die goal was meteen het Russische verzet gebroken, want Rostov kwam daarna totaal niet meer in het stuk voor. Kort voor rust werd het zelfs 2-0, door een treffer van de jarige Thomas Müller. De Duitser tekende voor zijn 37ste goal in de Champions League.

Na de pauze liep Bayern, dat nog zonder Arjen Robben speelde, snel uit naar een ruime marge. Dat had de ploeg van Carlo Ancelotti te danken aan goals van Joshua Kimmich, die afgelopen weekend zijn eerste goal in het eerste van Bayern scoorde. Het 21-jarige talent was tegen Rostov maar liefst twee trefzeker, terwijl ook Juan Bernat in de slotfase nog scoorde: 5-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen