De Boer ziet Inter weer klungelen: "Ik begrijp het niet"

16 september 2016, 07:48

Met een benauwde 1-2 overwinning bij Pescara hoopte Frank de Boer de weg omhoog te zijn ingeslagen, maar het tegendeel bleek waar te zijn. Met de Italiaanse topclub ging de Nederlandse coach in het eigen Stadio Giuseppe Meazza met 0-2 ten onder tegen het Israëlische Hapoel Beer Sheva. De Boer had deze klap in de Europa League niet aan zien komen.

"Dit moeten we analyseren. Ten eerste spijt het me voor de fans die naar het stadion gekomen waren", sprak De Boer na afloop bij Sky Sport Italia. Hij zag een zeer slordig Inter. "We verloren de bal veel te vaak. Eder raakte nog de paal en in de tweede helft hadden we controle, maar net als tegen Pescara verloren we ons hoofd na een achterstand. Daar begrijp ik niets van. Als we met 1-0 achter komen, is er nog genoeg tijd om ook te scoren. We moeten werken, niet de controle verliezen."

De Boer is teleurgesteld in zijn spelers. "Ik ben boos, omdat ik ervan overtuigd was dat we gingen scoren en dat we onszelf konden verbeteren", aldus de Nederlandse oefenmeester. En alsof het nog niet erg genoeg is, treft Inter komende zondag Juventus in de Derby d'Italia. "Als we in onszelf gaan geloven, dan kunnen we Juventus pijn doen. Het is wel belangrijk dat we blijven vasthouden aan onze filosofie, ook als we onder druk komen te staan."

[photo,100847,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen