Mourinho verliest: "Spelers gaan gebukt onder de druk"

19 september 2016, 11:06

José Mourinho begon met drie competitiezeges op rij nog goed aan zijn periode bij Manchester United, maar inmiddels is de coach in zwaar weer beland. Vorige week ging de Manchester Derby verloren, waarna een nederlaag tegen Feyenoord in Europa volgde. Zondag werd er ook nog verloren bij Watford FC, waardoor het crisis is op Old Trafford. Mourinho stelt dat zijn spelers niet met de druk om kunnen gaan.

"Sommige spelers gaan gebukt onder de druk en voelen zich te verantwoordelijk", zei Mourinho na de 3-1 nederlaag tegen de BBC. "We begonnen goed aan het seizoen, maar mijn team is nog niet onverslaanbaar. Veel spelers zijn nu niet perfect, ze maken nog hun eigen fouten."

De nederlaag tegen Watford kwam volgens Mourinho ook tot stand door een fout van de scheidsrechter. Bij de eerste goal van de thuisploeg werd Anthony Martial gevloerd en volgens de coach had de arbiter moeten fluiten. "Dat de scheidsrechters fouten maken, daar kan ik niets aan doen. Dat onderdeel van het voetbal heb ik niet onder controle."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen