Mooi: NAC nodigt Graafschap-fans uit op supportersplein

21 september 2016, 18:21

Komende vrijdag wordt in de Jupiler League de wedstrijd tussen NAC Breda en De Graafschap afgewerkt. In aanloop naar het treffen in het Rat Verlegh Stadion is de Bredase thuisclub met een mooi gebaar op de proppen gekomen. De meereizende De Graafschap-supporters zijn uitgenodigd om voorafgaand aan de wedstrijd op het supportersplein gezellig een biertje te drinken met de NAC-fans.

De supporters van NAC en De Graafschap, twee clubs met een rijk verleden in de Eredivisie, hebben een goede band met elkaar. Dat ontstond voornamelijk op 31 mei 2001, toen er op emotionele wijze werd stilgestaan bij de bij een auto ongeluk omgekomen Ferry van Vliet. Beide supportersgroepen zongen minutenlang samen het 'You'll Never Walk Alone'.

"Om de goede banden tussen de supporters te benadrukken is onder de supportersgeledingen van beide clubs het idee ontstaan om voorafgaand aan de wedstrijd op het supportersplein samen te komen. Door een goede samenwerking tussen clubs, politie en supporters is dit gelukt. Aanstaande vrijdag zijn de supporters van De Graafschap daarom welkom op het supportersplein voor Café Beatrix om een biertje of andere versnapering te nuttigen", zo klinkt het op de website van NAC.

Sander Rademaker, voorzitter van de Clubraad van NAC, voegt toe: "Bij het landelijke supporterscollectief zijn de banden weer aangehaald en ontstond het idee om voorafgaand aan de wedstrijd op het supportersplein voor het Rat Verlegh Stadion samen een biertje te drinken. Dit is weer een mooie manier om aan te tonen dat supporters gewoon normaal met elkaar kunnen omgaan en een opstap richting nieuwe initiatieven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen