Streppel: "Fijn om trainer te zijn van Heerenveen"

24 september 2016, 23:40

Coach Jurgen Streppel kijkt met een uitstekend gevoel terug op de uitwedstrijd van zijn club SC Heerenveen tegen ADO Den Haag. De Friese formatie zegevierde zaterdag met 0-3 in het Kyocera Stadion.

"Behalve de eerste vijf minuten heb ik heel lekker op de bank gezeten. Ik heb genoten van mijn ploeg, het was fijn om trainer te zijn van Heerenveen. Jammer dat de 0-2 lang duurde, want we hadden het denk ik eerder moeten beslissen", aldus Streppel op de officiële website van SC Heerenveen. "We hebben veel kwaliteiten en kunnen van achteruit goed positiespel spelen. We beschikken over intelligentie en als je ziet hoe de middenvelders op elkaar reageren, dat is fijn om te zien. Achterin is het degelijk en ondanks dat Joost (Van Aken, red.) op zijn tandvlees liep, heeft hij het fantastisch gedaan. Voorin hebben we jongens die het verschil kunnen maken en uiteindelijk gaat het daar om. Gelukkig hebben we die."

Komende zaterdag krijgt Heerenveen bezoek van PSV. Streppel heeft er zin in. "Volgens mij is dat een topper. Ik verwacht dat het Abe Lenstra stadion vol zit en dat is volgens mij waar je het als speler voor doet, dan kunnen ze zich nog meer in de kijker spelen dan ze de afgelopen weken al hebben gedaan. Dat zijn ook de wedstrijden om te zien waar je echt staat, van mij kan hij niet snel genoeg beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen