Ten Hag tevreden: "Groot compliment voor de ploeg"

25 september 2016, 17:17

Erik ten Hag zag FC Utrecht tegen Sparta de eerste drie punten van het Eredivisieseizoen binnenhalen. De trainer was tevreden met de manier waarop zijn ploeg speelde en had vooral complimenten voor doelpuntenmakers Richairo Zivkovic en Nacer Barazite.

"Ik moet de ploeg een compliment maken na vandaag. Ze hebben goed geanticipeerd op het spel van Sparta", begint Ten Hag in gesprek met FOX Sports. "Ik vond allebei de doelpunten prachtig vandaag. De goal van Barazite is techniek in optima forma. Maar op dat moment hadden we het al lang moeten beslissen. We hebben een geweldig spitsenkoppel en daarachter dan nog Barazite. Dan moet je gewoon doelpunten maken."

Eén puntje van kritiek had de trainer na afloop. "Ik denk dat we af en toe iets rustiger moeten voetballen. Er lagen heel veel ruimtes, vooral op het middenveld. Als je iets langer voorbereid in plaats van meteen de eindpass te geven, speel je de tegenstander helemaal uit elkaar. Dat hadden we veel meer moeten doen. Maar vergeet niet dat we van heel ver zijn gekomen. We zijn er nog lang niet, maar met deze houding en mentaliteit komen we er zeker", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen