Vier ploegen kunnen play-offplek pakken in Jupiler League

30 september 2016, 08:48   Bijgewerkt: 30 september 2016, 08:56

Er zijn nog vier verschillende clubs die vandaag (vrijdag), bij de climax van de eerste periode, een plaats in de play-offs om promotie naar de Eredivisie kunnen bemachtigen. Dat zijn NAC Breda, VVV-Venlo, FC Volendam en MVV Maastricht. Lijstaanvoerder Jong PSV heeft de beste papieren voor de periodetitel, maar mag niet promoveren omdat het niet met het eerste elftal van PSV in één competitie mag zitten.

Jong PSV won afgelopen maandag met 3-0 van Fortuna en is zodoende hard op weg om de winnaar van de eerste periode te worden. De club die tweede wordt, zal aan het einde van het seizoen in de play-offs uitkomen. Momenteel bezet NAC de meest gunstige positie, met drie punten achterstand op de Eindhovense beloften.

Jong Ajax staat één punt achter NAC Breda, maar mag ook geen play-offs spelen. VVV-Venlo heeft twee punten achterstand op de nummer twee, FC Volendam en MVV Maastricht volgen op drie punten. Vandaag wordt de eerste periode beslist. NAC gaat op bezoek bij Volendam, VVV-Venlo speelt uit bij Achilles'29 en MVV ontvangt SC Cambuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen