Robben reserve bij Bayern in uitwedstrijd bij Atlético

28 september 2016, 20:32

In de groep (D) waarin PSV op visite gaat bij FC Rostov, begint Arjen Robben op de bank bij Bayern München in de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid. De Nederlandse aanvaller maakte vorige week tegen Hertha BSC als invaller na lang blessureleed zijn rentree bij de kampioen van Duitsland.

Bij beide wedstrijden in poule C zit een Nederlandse keeper op de bank. Bij FC Barcelona heeft Marc-André ter Stegen voor het bezoek aan Borussia Mönchengladbach opnieuw de voorkeur gekregen boven Jasper Cillessen. Bij Celtic - Manchester City is Dorus de Vries reserve bij de thuisclub. De oud-doelman van ADO Den Haag keepte twee weken geleden nog wel tegen FC Barcelona; in Camp Nou gingen de Schotten met 7-0 onderuit.

PSV buiten beschouwing gelaten, dan is Virgil Misidjan de enige Nederlander die vanavond aan de aftrap verschijnt in de Champions League. De oud-speler van Willem II krijgt met het Bulgaarse Ludogorets visite van Paris Saint-Germain. Jody Lukoki start als bankzitter tegen de Franse topclub. FC Basel heeft Jean-Paul Boëtius niet nodig voor de uitwedstrijd tegen Arsenal, die door Danny Makkelie in goede banen geleid moet worden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen