Janssen na doelpunt: "Ben nu niet ineens een drempel over"

10 oktober 2016, 12:14

Vincent Janssen is blij dat hij in het WK-kwalificatieduel met Wit-Rusland belangrijk kon zijn voor het Nederlands elftal. Van opluchting was echter geen sprake, zo laat de Tottenham-spits weten tijdens een persconferentie zondagmiddag.

Janssen kent bij Tottenham Hotspur nog geen bijzonder goede start. Dit seizoen wist hij tot nu toe eenmaal te scoren. "Het is natuurlijk altijd lekker als je een goal maakt, ik ga niet zeggen dat het me niks doet", aldus de spits over zijn doelpunt in de wedstrijd tegen Wit-Rusland. "Ik was er ook zeker naar op zoek, eerst ging de bal nog een keer tegen de paal. Maar ik heb altijd vertrouwen gehad in mijn kunnen. Het is niet zo dat ik nu ik gescoord heb ik over een bepaalde drempel heen ben."

"Ik heb er geen seconde over nagedacht hoe ik die bal ging schieten, dat gaat automatisch", vervolgt Janssen, die tegen Frankrijk zijn ploeggenoot Hugo Lloris tegenover zich krijgt ."Het maakt voor mij niet uit wie er in het doel staat. Bij een goede kans moet de bal er gewoon in, wie er ook staat. Ook het stadion doet er wat mij betreft niet zoveel toe. De Kuip is een prachtig stadion, maar ook de Amsterdam ArenA is mooi. Uiteindelijk maakt het niet uit waar je speelt, we hebben altijd genoeg supporters op de tribune zitten die ons steunen", besloot hij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen