Huntelaar wacht gewoon af: "Ik maak de opstelling niet"

28 oktober 2016, 12:47

Klaas-Jan Huntelaar kreeg afgelopen woensdag in de DFB Pokal-wedstrijd van Schalke 04 tegen 1.FC Nürnberg zijn kans en wist deze te grijpen. De Nederlandse spits maakte één doelpunt in het met 2-3 gewonnen duel. Het is, in aanloop naar de Kohlenpott-derby tegen Borussia Dortmund van zaterdag, de vraag of Huntelaar nu weer opgeschoven is in de hiërarchie.

Schalke-coach Markus Weinzierl gaf eerder deze week in ieder geval aan dat hij het nog altijd ziet zitten in Huntelaar. De Nederlander zelf wacht gewoon af of hij weer meer aan spelen toe zal komen. "Ik maak de opstelling niet", zegt hij tegen Revier Sport. Huntelaar geldt na Klaus Fischer als de all-time topscorer van Die Königsblauen, maar moet zich momenteel schikken in een reserverol bij de club uit Gelsenkirchen.

Toen Breel Embolo geblesseerd raakte kreeg Franco di Santo de voorkeur in de spits, wat zuur was voor Huntelaar. Onze landgenoot hoopt dat hij snel weer in de basis staat bij Bundesliga-wedstrijden. "Ik concentreer me gewoon op mijn werk, alles geven voor Schalke. Dat is op dit moment het belangrijkste", aldus de 33-jarige goalgetter. "Ik blijf altijd gas geven voor Schalke en moet geen stress hebben, omdat ik hier al zo lang zit", besluit Huntelaar, die als sinds 2010 het shirt van Schalke 04 draagt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen