De Boer baalt: "Voor dit project was meer tijd nodig"

1 november 2016, 13:30   Bijgewerkt: 1 november 2016, 15:25

Frank de Boer vindt zijn ontslag bij Internazionale lastig te accepteren. De 46-jarige Nederland had er fiducie in dat hij het tij nog kon keren in het Stadio Giuseppe Meazza. Omdat hij in 84 dagen slechts zeven van de veertien wedstrijden wist te binnen, is zijn Milanese avontuur al voorbij.

"Het is jammer dat het zo moet eindigen", laat De Boer weten op Instagram. De Nederlander bleef geloven in zijn filosofie, maar de clubleiding bleek te ongeduldig. "Voor dit project was meer tijd nodig", benadrukt oud-trainer van Ajax, die zijn congé wel sportief opneemt. "Ik wil alle fans bedanken voor alle steun die ik deze maanden heb ontvangen. Forza Inter."

Door de magere prestatie staat Inter momenteel op de twaalfde plaats in de Serie A. In de Europa League ging het ook niet even lekker, met twee verliespartijen in drie duels. Beloftentrainer Stefano Vecchi neemt de honneurs voorlopig waar na het vertrek van De Boer. Het is de verwachting dat voormalig Lazio Roma-coach Stefano Pioli het roer permanent zal overnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen