Van Persie opgelucht: "Oog zelf is onbeschadigd"

7 november 2016, 13:59

De schrik zat er zondagavond flink in, toen Robin van Persie met een bebloed oog met een brancard van het veld gedragen werd bij de uitwedstrijd van Fenerbahçe tegen Akhisar Belediyespor (1-3 winst). De schade blijkt echter mee te vallen. Het oog zelf is niet beschadigd.

"Ik wil iedereen bedanken voor alle goede wensen na de blessure die ik tijdens de wedstrijd van gisteravond heb opgelopen. Ik ben de medische staf ook dankbaar voor de goede zorg", zegt Van Persie in een verklaring. "Ik heb een scheurtje in mijn ooglid. Na meerdere tests in het ziekenhuis kan ik zeggen dat mijn oog zelf onbeschadigd is. Alles is dus goed! Dit soort ding gebeurt nou eenmaal in het voetbal", aldus de Nederlandse aanvaller.

Van Persie was zelf goed voor de 0-1 tegen Akhisar Belediyespor, maar kon de wedstrijd dus niet uitspelen. "Desalniettemin ben ik zeer blij met het resultaat en de overwinning. Ik focus me nu op de volgende wedstrijd, de derby", doelt Van Persie op de clash met Galatasaray op 20 november.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen