Sneijder: "Dus stond ik linksbuiten en dat ben ik niet"

13 november 2016, 21:11

Wesley Sneijder was niet blij dat hij door bondscoach Danny Blind werd gewisseld tijdens het WK-kwalificatieduel van Nederland met Luxemburg (1-3 zege). In de rust mocht Sneijder in de kleedkamer achterblijven. Zijn vervanger Memphis Depay groeide uit tot matchwinner met twee treffers.

De middenvelder fungeerde in de eerste helft als linksbuiten en daar lijkt de speler van Galatasaray niet tevreden over. Sneijder moest vrijkomen tussen de Luxemburgse linies. "Maar die linies waren er niet. Dus stond ik linksbuiten en dat ben ik niet. Dat ik werd gewisseld had dus zeker niet met een blessure te maken. Ik ben gewoon fit. Daar ben ik blij om, want over een week staat de derby tegen Fenerbahçe voor de deur", vertelt Sneijder aan de NOS.

"De keuze was wel logisch. Ik heb gedoucht, ben me gaan omkleden en weer naar buiten gegaan. Ik ben blij met de drie punten en met de overwinning. We konden het hier niet goed doen, zeker niet op dit veld. Het pakte allemaal wat anders uit. Als we sneller op voorsprong kwamen, zouden de ruimtes groter worden. Maar we hebben gewonnen en dat is het belangrijkste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen