Chelsea aan kop door overwinning op Middlesbrough

20 november 2016, 18:53

In tegenstelling tot twee weken geleden lukte het Middlesbrough zondag niet om te stunten tegen een topploeg. Voor eigen publiek verloor het elftal van Marten de Roon met 0-1 van Chelsea. De Londenaren gaan daardoor aan kop in de Premier League.

Chelsea zit in een ongekende flow. Het kreeg al zes wedstrijden op rij geen enkel tegendoelpunt in de Engelse competitie en wist bovendien al die duels te winnen. Trainer Antonio Conte werd daardoor uitgeroepen tot manager van de maand en Eden Hazard was speler van de maand. Chelsea had desondanks moeite met Middlesbrough. De thuisploeg speelde voor een resultaat.

Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Diego Costa. Voor de international van Spanjewas het alweer zijn tiende goal van het seizoen. Hij sloeg vlak voor rust toe. Middlesbrough wilde in de slotfase van de wedstrijd aanzetten voor een slotoffensief. Conte gooide de deuren dicht voor de thuisploeg met enkele defensieve wissels.

Chelsea gaat met 28 punten uit twaalf duels aan kop in Engeland. Liverpool en Manchester City volgen op een punt, terwijl Arsenal drie punten minder heeft. Middlesbrough staat met een vijftiende notering op een veilige plek. Het gat met de degradatiezone is slechts een punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen