Diego Costa imponeert: "Eén van beste spitsen ter wereld"

21 november 2016, 09:08

De opmars van Chelsea in de Premier League loopt parallel met de huidige topvorm van spits Diego Costa. De aanvalsleider staat op tien treffers na twaalf speelronden en loodste zijn team zondag langs promovendus Middlesbrough (0-1). Daardoor staan de Londenaren nu aan kop in de Engelse competitie, tot vreugde van trainer Antonio Conte.

De Italiaanse trainer is lovend over zijn doelpuntenmaker in de spits. "Ik denk dat hij nu één van de beste spitsen ter wereld is", zegt de coach, die onlangs van systeem veranderde, tegen Sky Sports. "Hij laat zijn kwaliteiten op de goede manier zien en moet op deze manier doorgaan. Hij speelt geconcentreerd, helpt het team en maakt enorm veel doelpunten."

Komend weekend speelt Chelsea het belangrijke duel met Tottenham Hotspur. Daarna breekt de drukke decembermaand aan voor de ploeg, die in de laatste maand van het jaar vijf competitiewedstrijden speelt. "We zijn er klaar voor", zegt Conte. "We kunnen met dit team veel duels in korte tijd gaan spelen, omdat we fysiek sterk zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen