Veerman denkt aan winters vertrek bij sc Heerenveen

21 november 2016, 11:02

Het is zeker niet uitgesloten dat Henk Veerman in de winterstop vertrekt bij sc Heerenveen. De spits, die afgelopen zaterdag nog scoorde tegen Vitesse (1-1), denkt dat een transfer voor beide partijen een goede uitkomst kan zijn.

"Nou, ik zit in het laatste halfjaar van mijn contract. Ik heb nog wel een optie op nog een jaar, maar ik weet niet of de club die gaat lichten. Aangezien ik nog niets gehoord heb, zal ik in de winterstop misschien een transfer gaan maken", legt hij uit tegenover de Leeuwarder Courant. "Heerenveen wil, denk ik, geld voor mij vangen. Het is afwachten, ik heb echt nog geen enkel idee. Er komt een spannende tijd aan. Vandaag of morgen wil ik met de club om de tafel om te vragen hoe het zit."

Hij hoopt dat er snel duidelijkheid komt over zijn situatie. "Tegen de winterstop verwacht ik wel iets te horen van Heerenveen. Ik heb het hartstikke naar mijn zin in Heerenveen. Maar ik moet wel aan mijn toekomst denken. Als ik ergens een vierjarig contract kan tekenen, dan moet ik dat serieus overwegen. Nu ik hier nog maar een halfjaar 'heb', maakt het eigenlijk niet meer uit hoe graag ik in Heerenveen ben. Ik moet aan mijn toekomst denken. En daar zit ik nu een beetje tussen te dubben. Dat is moeilijk, maar ik slaap er niet minder om", blijft de oud-speler van FC Volendam nuchter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen