Anastasiou: "Wedstrijd eindigt pas na laatste fluitsignaal"

27 november 2016, 15:29

Yannis Anastasiou zag Roda JC op bezoek bij Sparta Rotterdam een voorsprong van twee doelpunten verschil weggeven en dus kon de ploeg terug naar Kerkrade met maar één punt in plaats van drie. De trainer stelde dat Roda niet de hele wedstrijd geconcentreerd speelde.

Anastasiou was na afloop voor de camera's van FOX Sports duidelijk. "We hebben vandaag gewoon twee punten verloren. Je staat 0-2 voor en denkt dan dat je die drie punten eigenlijk wel binnen hebt. Maar zoals ik ook al tegen de jongens heb gezegd: een wedstrijd eindigt pas als de scheidsrechter fluit. Wij kregen ook nog goede kansen om meer te scoren, maar dat lukte steeds net niet."

De Roda-trainer denkt dat het goede wisselbeleid van Sparta een rol spelen, maar laat ook zijn eigen verdediging niet vrijuit gaan. "We hebben die twee goals denk ik wel makkelijk weggegeven. Maar er zijn ook positieve punten. We scoren vandaag twee keer, we kregen aardige kansen en zijn nu zes wedstrijden op rij ongeslagen", aldus Antasasiou, die zich niets aantrekt van de kritiek dat zijn ploeg 'saai' zou zijn. "Dit is gewoon onze speelwijze en volgens mij doen we daarmee niks verkeerd. Nu gaan we focussen op het duel met PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen