Robben wil graag tot Kerstmis wachten met verlengen

28 november 2016, 07:39

Na de contractverlenging van Franck Ribéry ligt het voor de hand dat ook Arjen Robben, het andere deel van het eerder geprezen koningsduo 'Robbery', op termijn zijn verbintenis bij Bayern München met één seizoen zal verlengen. De blessuregevoelige Nederlander wil echter wachten tot Kerstmis, omdat hij eerst volledig fit wil worden.

Tijdens een bezoek aan een fanclub in Vilshofen maakte Bayern-bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge er geen geheim van dat Robben graag in München wil blijven, maar dat de Nederlander eerst andere prioriteiten heeft. "We hebben met hem gesproken. Hij wil graag tot Kerstmis wachten. Maar er is geen enkele reden om niet nog een jaar met hem door te gaan", sprak Rummenigge.

Robben speelt al sinds 2009 voor Bayern, na eerder voor FC Groningen, PSV, Chelsea en Real Madrid te hebben gespeeld. Blessureleed vormt een rode draad in de carrière van de aanvoerder van Oranje en dat is precies de reden waarom hij geduld heeft met zijn contractverlenging. Hij is pas net terug van een spierblessure en wil daarom eerst écht fit worden.

Afgelopen weekend maakte Robben als invaller zijn rentree in de Bundesliga-thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen, die met 2-1 gewonnen werd door Bayern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen