Wang weet van niets: "Was al een paar miljoen betaald"

30 november 2016, 15:30

Wang Hui, de eigenaar van ADO Den Haag, weet niks van het feit dat de club uit Den Haag hem wil dagvaardigen vanwege niet nagekomen financiële beloftes. Naar eigen zeggen hoorde hij nog helemaal niks van ADO Den Haag en is een deel van het geld al gewoon betaald.

"Nee, ik heb nog steeds geen idee wat er nu allemaal aan de hand is. Ze hebben het me nog niet verteld", aldus Wang in een eerste reactie tegenover de NOS. "We hebben al zes of zeven miljoen euro in de club gestopt. De laatste keer dat ik bij een vergadering was, hebben ze niets over dit geldprobleem gezegd."

De Chinese investeerder wijst er verder op dat de club niet erg transparant is over wat er met het geïnvesteerde geld gebeurd is. "We hebben gevraagd om het geld te gebruiken voor bijvoorbeeld de vernieuwing van faciliteiten en het stadion. We willen dat het geld in de club wordt gestoken. Maar daar gebruikt ADO het geld niet voor. Voor zover ik kan zien is er één à anderhalf miljoen euro aan investeringen waarvan ik niet weet waar het gebleven is", legt Wang uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen