Van Bronckhorst verlengt met twee jaar bij Feyenoord

6 december 2016, 22:09   Bijgewerkt: 7 december 2016, 00:03

Giovanni van Bronckhorst heeft zijn contract bij Feyenoord met twee jaar verlengd, zo meldt de club uit Rotterdam-Zuid op haar website. De trainer had een aflopend contract, maar ligt nu dus vast in bij de Eredivisie-koploper tot en met de zomer van 2019.

"Het is duidelijk dat ik het erg naar mijn zin heb bij Feyenoord", vertelt Van Bronckhorst. "De club als geheel, maar zeker ook als staf en selectie hebben we stappen gezet en ik zie bovendien nog volop mogelijkheden om ons door te ontwikkelen. Als dan blijkt dat alle partijen tevreden zijn, ligt het uiteraard voor de hand om ook na dit seizoen door te gaan."

Ook tecnisch directeur Martin van Geel is zeer tevreden. "De samenwerking van Giovanni met alles en iedereen bij Feyenoord is uitstekend. Hij past in de visie van Feyenoord. Het is mooi dat we met hem het huidige sportieve beleid kunnen continueren."

Van Bronckhorst is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord. In zijn eerste jaar legde hij beslag op de KNVB-beker, de eerste prijs van de club sinds 2008.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen