Rustige avond voor Advocaat: "Feyenoord speelde simpel"

9 december 2016, 07:54

Geen moment is Dick Advocaat donderdagavond in paniek geweest tijdens de wedstrijd van Fenerbahçe tegen Feyenoord. De Turkse ploeg mocht met één goal verschil verliezen, maar stapte met een 0-1 overwinning van het veld. Advocaat beseft dat zijn team nauwelijks in problemen is geweest in Rotterdam.

De ervaren oefenmeester had geen goede wedstrijd gezien. "Het was een heel rommelige wedstrijd, van beide kanten. De meest gelukkige ploeg heeft deze wedstrijd volgens mij gewonnen", zegt Advocaat tegen FOX Sports. De coach was niet onder de indruk van Feyenoord. "We hadden qua aanvallen weinig te duchten van Feyenoord, het was vrij simpel hoe zij speelden. Als je lange ballen gaat spelen, hebben wij jongens achterin die daar wel raad mee weten. Aan de andere kant vond ik dat wij ondermaats speelden aan de bal."

Toen Moussa Sow na 22 minuten de 0-1 scoorde, was het ticket voor de volgende ronde al min of meer in de tas bij Fenerbahçe. "Toen werd het voor Feyenoord natuurlijk heel lastig. Wij zijn defensief te sterk om zo maar even drie goals te scoren. Wij hebben meer kwaliteit, zo simpel is het ook gewoon."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen