Fraser kritisch na overwinning: "We zijn er nog lang niet"

15 december 2016, 08:48

Henk Fraser zag Vitesse woensdagavond in de beker vrij simpel met 4-0 van Jodan Boys winnen. De trainer was na afloop dan ook tevreden, maar stelt ook dat er nog veel verbetering te behalen valt bij zijn ploeg. "Daar zat een beetje irritatie."

In eigen huis kwam Vitesse al snel op een 2-0 voorsprong tegen de Hoofdklasser. "We hebben denk ik alle redenen om tevreden te zijn. We hebben de nul gehouden en gewonnen. Bovendien hebben we de laatste acht gehaald", aldus Fraser in gesprek met FOX Sports. "Als je kijkt naar de andere uitslagen en hoe moeilijk AZ en sc Heerenveen het hadden. Dat mocht ons niet overkomen. Maar onze eerste helft vond ik niet goed. Daar zat een beetje irritatie bij mij."

"Maar als je kritisch wilt zijn, moet je ook altijd de positieve punten belichten", vervolgt Fraser. "Dit was een wedstrijd opzich waarin we er alles aan moesten doen om de volgende ronde te halen. We gaan ons nu op Feyenoord richten. Het gaat nu wat beter met ons, maar ik blijf realistisch. We zijn er nog lang niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen