Gescheurde kruisband Gündogan, Janssen hervat training

16 december 2016, 16:26

IIkay Gündogan heeft zijn kruisband afgescheurd en komt daardoor dit seizoen zeer waarschijnlijk niet meer in actie. Via de officiële website meldt Manchester City dat de Duitser zo snel mogelijk een operatie aan zijn knie zal ondergaan.

Gündogan liep de blessure op na een tackle van Nordin Amrabat in het competitieduel met Watford. Meteen erna werd al gevreesd voor een zware knieblessure. Hoe lang hij precies buitenspel staat, is nog niet duidelijk maar naar alle waarschijnlijkheid komt de middenvelder dit seizoen niet meer in actie. "Het is heel moeilijk voor hem, we zullen hem gaan missen. Het is heel ongelukkig, maar dat is ook voetbal", aldus Pep Guardiola.

Janssen

Beter nieuws was er voor Vincent Janssen. De spits hervatte na een enkelblessure vrijdag de groepstraining bij Tottenham Hotspur en zit zondag waarschijnlijk weer bij de selectie voor het duel met Burnley. "Het gaat steeds beter met Vincent. Hij heeft met de groep getraind en dat ging goed. Zaterdag gaan we kijken of hij fit genoeg is om in actie te kunnen komen", aldus Mauricio Pochettino tijdens de persconferentie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen