Luis Enrique: "Fans moeten niet gewend raken aan Messi"

19 december 2016, 08:27

Eens te meer heeft Lionel Messi laten zien dat hij een fenomeen is. In de stadsderby tegen Espanyol (4-1 winst) wist hij weer eens de show te stelen bij FC Barcelona. Trainer Luis Enrique koestert de Argentijnse dribbelaar en vraagt de supporters van de Catalaanse topclub dat ook te blijven doen.

"Als Leo zo speelt als in deze wedstrijd, dan lijken onze fans dat gewend te zijn. Men lijkt hem minder op te hemelen, omdat het meer routine lijkt te worden. Toch moeten we er niet gewend aan raken. In plaats daarvan moeten we van hem blijven genieten en Leo blijven waarderen. Hij is echt uniek", aldus Luis Enrique, die Messi onder meer indruk zag maken met een weergaloze solo.

De keuzeheer van Barça heeft een goed gevoel overgehouden aan de derbyzege op Espanyol. "Het is belangrijk om het kalenderjaar te eindigen met een goed gevoel. We zijn goed in vorm. 2017 belooft en mooi en attractief jaar te worden. Het doel is om onze titel te prolongeren en we zijn nog steeds optimistisch", stelt Luis Enrique, die met Barça momenteel drie punten achter koploper Real Madrid staat. De Madrileense concurrent heeft nog wel een extra duel tegoed.

Op 21 december speelt Barcelona nog in de Copa del Rey tegen Hércules CF. Messi, Luis Suárez, Neymar en Gerard Piqué krijgen rust in dat bekerduel, zo heeft Luis Enrique aangegeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen