NEC zet belangrijke stap naar gezondere categorie 2

19 december 2016, 19:22

NEC Nijmegen is door de licentiecommissie van de KNVB van de zorgelijke categorie 1 naar de gezondere categorie 2 gezet. Daardoor staat het niet langer onder curatele van de Nederlandse voetbalbond.

"Na een intensieve periode van bezuinigen en financiële herstructurering over alle lagen van de organisatie hebben we een terugkeer naar categorie 2 weten te bewerkstelligen. Daar mogen we als club trots op zijn. Een speciaal woord van dank gaat daarbij uit naar de raad van commissarissen en in het bijzonder Ton van Gaalen voor hun positief-kritische toezicht op en begeleiding van dit traject", laat algemeen directeur Bart van Ingen weten op de officiële website van NEC.

"We zijn dus op de goede weg, maar dat houdt niet in dat we er al zijn en dat we de begroting en het spelersbudget direct op gaan schroeven. Financieel gezond worden kost tijd en we willen deze doelstelling juist voor de lange termijn waarborgen. Daarom blijft NEC scherp op haar lasten. Onze financiële doelstelling blijft op eigen kracht een gezonde exploitatie te realiseren, onze sportieve doelstelling blijft handhaving in de Eredivisie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen