Van Zweden blij met uitspraak: "Natuurlijk heb ik gejuicht"

21 december 2016, 11:57

John van Zweden heeft nadat de uitspraak van de rechter in de 'zaak Wang' in het voordeel van ADO Den Haag uitviel weer hoop dat het goed gaat komen met de club. Hij beseft dat het nog lang onrustig zal blijven bij de club, maar de eerste stappen zijn gezet.

"Natuurlijk heb ik gejuicht toen die uitspraak kwam. En ik had de grootste lol om het gezicht van Matthijs Manders. Ik denk niet dat ik ooit iemand heb gezien met zó'n grijns op zijn bakkes.", aldus Van Zweden tegenover het Algemeen Dagblad. Als ook de rechtszaak van 28 december in het voordeel van ADO Den Haag uitvalt, dan ziet de toekomst er beter uit, verwacht hij.

Mocht dat inderdaad het geval zijn dan wordt eigenaar Wang Hui verplicht om de beloofde miljoenen alsnog over te maken. "Als hij dat doet, is de club voorlopig weer geholpen. Zo niet, dan kan hij zijn aandelen kwijtraken. En als die vrijkomen, dan ben ik er als de kippen bij", zegt Van Zweden, die in dat geval samen met andere 'Haagse gasten' wil samenwerken om de club te redden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen