Van Dijk krijgt Manchester City-shirt van 'Secret Santa'

25 december 2016, 13:41

Gezien het drukke programma in de Premier League vierden de spelers van Southampton zaterdag al kerst. Voor Virgil van Dijk had 'Secret Santa' een nogal ludiek cadeau in de kleedkamer neergelegd, namelijk een shirt van Manchester City. De Nederlandse verdediger was niet te beroerd om het kledingstuk even aan te trekken.

Van Dijk heeft zich met zijn goede spel in de kijker gespeeld bij onder meer Manchester City. De verdediger heeft het naar zijn zin bij Southampton, maar dat neemt niet weg dat hij ook ambitieus is. "Dit is een heel goede club voor me. Het is een fijne club en ik ben onderdeel van het succes", zei hij zaterdag tegen The Times. "Maar iedere speler in de wereld heeft ambities, dus ik ook. Ik wil het maximale uit mezelf halen, als speler en als mens. In elk onderdeel van het voetbal kan ik nog leren en daarvoor moet ik vooral veel spelen. Iedereen zegt dat mijn beste jaren nog moeten komen, maar ik geniet nu al met volle teugen."

Southampton speelt de komende week tegen Tottenham Hotspur (thuis, 28 december), West Bromwich Albion (thuis, 31 december) en Everton (uit, 2 januari).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen