Mourinho: "Niet verrast dat Wenger geen straf krijgt"

26 december 2016, 11:28

Het verrast José Mourinho niet dat Arsenal-manager Arsene Wenger geen straf heeft gekregen voor diens uitlatingen over de arbitrage na het duel met Manchester City (2-1 verlies) van vorige week. De Portugese tacticus van Manchester United heeft zelf al wel meerdere malen op het strafbankje gezeten wegens commentaar op de arbitrage.

"Ik ben niet verrast, maar meer kan ik er niet over zeggen. Toen ik zijn uitspraken las, had ik al het gevoel dat hij er geen problemen mee zou krijgen", aldus Mourinho. "Of de situatie mij irriteert? Nee. Het verwart mij niet en het irriteert me niet. Sommige mensen, niet alleen in de voetballerij, lijken niet zozeer blij te zijn met hun eigen geluk maar meer met de problemen van een ander. Zo zit ik niet in elkaar. Ik geniet er niet van als een ander in moeilijkheden zit of problemen heeft, alleen als mezelf dat overkomt ben ik niet blij. Simpel."

"Ik ben heel erg teleurgesteld en vooral enorm gefrustreerd. Beide tegendoelpunten werden gemaakt vanuit buitenspelpositie. Dat is zeer moeilijk te accepteren. Er gebeuren de laatste tijd dingen op het veld die niet meer serieus te nemen zijn", mopperde Wenger na het verlies bij Manchester City. "Het is toch ongelofelijk dat je steeds weer moet praten over de arbitrage? Wat er gedaan moet worden? Het zijn volgens mij professionals, ze moeten verantwoordelijkheid nemen voor hun fouten. Dit is niet te accepteren, ook niet door mijn spelers. Vandaag kan ik mijn spelers niets verwijten. Hoe kun je je verdedigen tegen twee buitenspeldoelpunten?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen