Van Bronckhorst: "Weet wat deze selectie nodig heeft"

12 januari 2017, 08:58

Giovanni van Bronckhorst zag PSV Marco van Ginkel binnenhalen en weet dat Ajax nog op zoek is naar een buitenspeler. Feyenoord is echter helemaal niet actief op zoek naar versterkingen op de transfermarkt en volgens de trainer is dat geen enkel probleem.

"Ik zie wat ze doen, ik volg de ontwikkelingen bij die ploegen van een afstandje in de media. Phillip Cocu en Peter Bosz weten goed wat hun selectie nodig heeft. Maar andersom weet ik ook wat dit elftal nodig heeft om succesvol te zijn", zegt Van Bronckhorst in gesprek met De Telegraaf. "Iedere speler in mijn elftal straalt uit dat hij wil voortzetten wat we met elkaar in gang hebben gezet. Dit elftal is goed genoeg om tot het einde mee te kunnen doen om het kampioenschap."

Algemeen directeur Eric Gudde stelt wel dat Feyenoord de transfermarkt goed in de gaten houdt. "Omdat we met alles rekening moeten blijven houden", doelt hij op een mogelijk vertrek van een belangrijke speler. Wel beseft de bestuurder dat winterse transfers niet altijd voor succes zorgen. "Ik kan de percentages van succesvolle transfers in januari in een paar leagues laten zien en die zijn niet hoog, hoor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen