Geen St. Juste bij Heerenveen, Groningen met zelfde elf

29 januari 2017, 11:28

De zondagmiddag in de Eredivisie wordt om 12.30 uur afgetrapt door sc Heerenveen en FC Groningen. Het altijd beladen treffen tussen de huidige nummers vier en tien van de Eredivisie in het Abe Lenstra Stadion wordt geleid door scheidsrechter Ed Janssen, die Danny Makkelie last-minute vervangen heeft.

Heerenveen is na de nederlagen tegen PSV (4-3) en AZ (1-0, beker) uit op sportieve revanche in de Derby van het Noorden. Stijn Schaars en Henk Veerman zijn wegens blessures nog niet inzetbaar bij de Friezen, maar Joost van Aken is wel weer terug. Een tegenvaller is de blessure van Jeremiah St. Juste, die de weg naar de basis vrijgemaakt heeft voor Doke Schmidt.

Aan de zijde van de Groningse bezoekers, die door 1200 fans gesteund worden in Friesland, ontbreekt Tom van Weert nog. Trainer Ernest Faber heeft voor dezelfde elf namen gekozen als vorige week, toen er in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld werd tegen Vitesse.

Opstellingen

sc Heerenveen: Mulder; Marzo, St. Juste, Van Aken, Bijker; Ødegaard, Kobiyashi, Thorsby; Zeneli, Ghoochannejhad, Larsson.

FC Groningen: Padt; Hateboer, Reijnen, Larsen, Van Nieff; Bacuna, Yttergård Jenssen, Tibbling; Mahi, Sørloth, Linssen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen