Cillessen blij met prestaties: "Nu de Copa del Rey winnen"

8 februari 2017, 17:09

Jasper Cillessen was dinsdagavond de uitblinker aan de kant van FC Barcelona tijdens het duel met Atlético Madrid in de Copa del Rey. Mede dankzij enkele goede reddingen van de Nederlander was de stand na negentig minuten 1-1 en dus bereikt Barcelona de finale van het toernooi.

Cillessen wist bij zijn overstap van Ajax naar Barcelona dat hij zichzelf moest gaan bewijzen tijdens het bekertoernooi. "Toen ik hier kwam zei ik: als ik niet speel in de competitie en de Champions League dan wil ik de Copa del Rey winnen. En dat kan nog steeds", zegt de doelman na afloop tegen de verzamelde Spaanse pers. "Dit voelt geweldig. Voor de wedstrijd zei ik al tegen mijn ouders en mijn vriendin dat we niet gingen verliezen en dat is gelukt."

In de finale van het bekertoernooi treft Barcelona Alavés of Celta de Vigo. "Alavés zou ik mooi vinden. Dan kan ik revanche nemen voor de eerste wedstrijd die ik bij deze club speel", zegt Cillessen, die denkt dat het hoe dan ook lastig zal worden in de finale. "Het is zonde dat we Luis Suarez en Sergio Busquets waarschijnlijk moeten missen vanwege een schorsing. Maar ik voel me goed en wil deze prijs absoluut winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen