Sol niet bezig met doel van 34 punten: "Je weet het nooit"

16 februari 2017, 09:39

Fran Sol wil zich zo snel mogelijk veilig spelen met Willem II. De Tilburgers hebben momenteel 25 punten, waarmee ze zeven punten boven de rode streep staan. Uit de afgelopen drie wedstrijden haalden ze zes punten, waarmee de weg naar boven lijkt te zijn ingezet.

"Ik heb gehoord van mensen op de club dat we met 34 punten een heel eind moeten zijn, maar je weet het nooit", blijft Sol voorzichtig op de officiële website van Willem II. "De laatste weken spelen we goed en daarom denk ik dat we nog wel meer punten kunnen halen."

Willem II nam Sol afgelopen zomer over van Villarreal B. De 24-jarige Spanjaard is met negen doelpunten de clubtopscorer. "Je kan alleen presteren als je je goed voelt en met mij gaat het perfect", stelt hij. "Het was even wennen aan het team, de coach en de staf. Maar al vrij snel had ik met iedereen een klik. Het niveau in de Eredivisie bevalt me en ook in Tilburg voel ik me goed. Het weer? In Madrid is het ook altijd koud, dus de stap naar Nederland was niet zo groot, haha."

Sol doorliep de jeugdopleiding van Real Madrid. Hij volgt de Spaanse topclub nog steeds, omgekeerd is dat ook zo. "Ik ben goed bevriend met Dani Carvajal, maar ik ken ook veel andere spelers van het eerste team. Soms krijg ik berichtjes van ze als Willem II heeft gewonnen of als ik heb gescoord en via sociale media ontvang ik ook wel eens felicitaties", vertelt Sol. "Sowieso valt het me op dat veel mensen in Spanje de Eredivisie volgen, de competitie is populair."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen