De Koning sprak nog niet met Go Ahead over contract

16 februari 2017, 19:21

Dankzij de overwinning van Go Ahead Eagles op ADO Den Haag steeg de ploeg in de Eredivisie van de achttiende naar de vijftiende plaats. De club uit Deventer haalde zeven punten uit de laatste vijf wedstrijden en is daarmee bezig aan een goede reeks. Trainer Hans de Koning sprak nog niet met de club over een nieuw contract.

De Koning is in bezit van een aflopend contract, maar gesprekken hebben nog niet plaatsgevonden. "Daar ben ik ook helemaal nog niet mee bezig. We willen de club in de Eredivisie houden en dat is ook wat mij gevraagd is te doen", reageert hij in gesprek met FOX Sports. "Ik heb nog geen enkel gesprek gehad. Misschien gaan we morgen zitten of over twee weken of over een maand."

Ook wanneer Go Ahead Eagles inderdaad in de Eredivisie weet te blijven dan is het niet gezegd dat De Koning aanblijft. "Als je de ploeg erin houdt, zijn er altijd momenten om iets anders moois te vinden. Of misschien wel iets leukers zoals meubels verkopen", grapt De Koning, die nog niet aan stoppen denkt. "Voetballen is het mooiste beroep dat er is en het trainerschap komt daarna."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen