De Koning ging tekeer tegen spelers: "Wel 'sorry' gezegd"

17 februari 2017, 23:43

Hans de Koning, de trainer van Go Ahead Eagles, was kwaad na de nederlaag van zijn elftal op bezoek bij Roda JC Kerkrade. De promovendus had vrijdag in het Parkstad Limburg Stadion het betere van het spel, maar ging desondanks met 1-0 onderuit.

"Ik ben zo teleurgesteld", aldus De Koning bij de NOS. In de kleedkamer ging hij los tegen zijn spelers. "Ze moesten het ontgelden, maar dat was niet terecht. Daarvoor heb ik later ook 'sorry' tegen ze gezegd. Ik ben in deze gevallen zo'n slechte verliezer. Of mijn spelers het echt moesten ontgelden? De teleurstelling was groot, bij de jongens ook. Dat moet je even afblazen en dat hebben we ook gedaan."

"Als je helemaal wordt weggetikt, dan heb je daar vrede mee. Maar we waren zo dominant aan de bal en hadden zoveel momenten om te scoren, maar dan verlies je door een moment van onachtzaamheid", baalde De Koning. "Dan hadden we beter lelijk drie punten kunnen pakken, al geeft het voetbal in elk geval wel vertrouwen voor volgende week tegen Vitesse."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen