Groenendijk: "Uiteindelijk moet je wel beetje geluk hebben"

23 februari 2017, 16:02

ADO Den Haag verloor vorige week van koploper Feyenoord, maar het duel met de Rotterdamse club heeft zijn ploeg volgens coach Alfons Groenendijk wel vertrouwen gegeven. Vrijdag speelt de hekkensluiter in de Eredivisie thuis tegen FC Twente.

"We hebben een acceptabele wedstrijd neergezet. Alleen niet met een resultaat, dat is jammer", aldus Groenendijk op de ADO-website. "Je merkte wel bij de fans dat we iets hebben laten zien. Iets waar we mee verder kunnen. Dat we als team speelde, stemde mij vooral tevreden. Dat is de enige manier om het dit seizoen te redden. Je moet eerst zorgen dat je goed staat. Dat deden we naar behoren. Daardoor groeiden we in de wedstrijd en brachten Feyenoord aan het wankelen. Uiteindelijk moet je wel een beetje geluk hebben. Dan valt de 1-1 en dat was niet gestolen geweest."

Volgens Groenendijk lijkt FC Twente, de komende opponent, enigszins op Feyenoord. "Ook zij hebben opkomende backs met Ter Avest en Van der Lely. En ook Twente heeft naar binnen komende buitenspelers. En een passende man met Mokotjo. Het is een goed voetballende ploeg", stelt de oefenmeester. "We moeten misschien nog wel meer inzet leveren dan tegen Feyenoord. Tegen Feyenoord 'gaat' iedereen wel, maar tegen Twente moet er een schep bovenop. Als je iets tegen ze wil doen, is ongelooflijke scherpte belangrijk. Ook zullen we weer goed moeten staan met elkaar en weinig weggeven. Van daaruit kun je vertrouwen krijgen en dan jezelf belonen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen