Bosz vindt nederlaag Ajax tegen Kopenhagen onnodig

9 maart 2017, 22:10

Peter Bosz noemt de nederlaag die zijn club Ajax donderdag leed bij FC Kopenhagen in de heenronde van de achtste finales van de Europa League onnodig. De recordkampioen van Nederland ging in het Parken Stadion in de Deense hoofdstad met 2-1 onderuit.

"We begonnen heel slecht, hadden het een paar minuten moeilijk", aldus Bosz op Ajax.nl. De Amsterdammers kwamen al binnen één minuut met 1-0 achter. "Daarna zijn we gaan voetballen en kwamen we in onze kracht. We hadden de wedstrijd onder controle en maakten de 1-1. In het begin van de tweede helft speelden we heel goed, we drongen Kopenhagen helemaal terug. Juist in die fase viel de 2-1. Daar ben ik ziek van."

Bosz was niet verrast door Kopenhagen. "Nee, helemaal niet. We kenden hun kracht in de lucht. Dat kwam uit", reageerde de oefenmeester desgevraagd. Bosz ziet uit naar de return van volgende week in Amsterdam. "Wij hebben voordeel van de thuissituatie, zij van een 2-1-voorsprong. Dus het wordt een interessante wedstrijd. Wij hebben vandaag laten zien dat we tegen Kopenhagen kunnen voetballen. Dat gaan we thuis ook doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen