Shakespeare maakt seizoen af als manager Leicester City

12 maart 2017, 17:16

Craig Shakespeare blijft de rest van het seizoen aan als manager van Leicester City, dat maakt de club zondagmiddag bekend via de officiële kanalen. De Engelsman nam na het ontslag van Claudio Ranieri de taken over.

Shakespeare is al sinds 2008 assistent-trainer bij Leicester City. Hij nam de honneurs waar na het ontslag van Ranieri en krijgt nu het vertrouwen van het bestuur om ook de rest van het seizoen af te maken. Onder zijn leiding boekte Leicester City overwinningen op Liverpool en Swansea City.

De Engelsman moet er nu voor zorgen dat Leicester City niet degradeert. Dat gaat tot nu toe aardig, want onder zijn leiding is de regerend Premier League-kampioen inmiddels opgeklommen tot de vijftiende plaats. Vicevoorzitter Aiyawatt Srivaddhanaprabha heeft er vertrouwen in. "We hebben onder zijn leiding de positieve reactie gezien waar we op hoopten. Hij beschikt over uitstekende leidersschapskwaliteiten en heeft laten zien onder druk goede resultaten te kunnen boeken", zegt hij op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen