Van Bronckhorst: "Dit toont het karakter van ons team aan"

19 maart 2017, 15:26

Giovanni van Bronckhorst zag tegen sc Heerenveen (1-2 winst) een groot verschil tussen het Feyenoord in de eerste helft en in de tweede helft. Door een wijziging in het systeem kwamen de Rotterdammers na de pauze een stuk beter in het spel.

Feyenoord kwam in Friesland op achterstand na een rake strafschop van Reza Ghoochannejhad. "In de rust heb ik ook aangegeven dat we nog tijd genoeg hadden om dat te repareren. Dat hebben de jongens uitstekend gedaan en dit toont het karakter van ons team aan", aldus Van Bronckhorst tegenover FOX Sports. "Als je met 1-0 achterstaat en je buigt het in de tweede helft zo om. Dat is een groot compliment waard."

In de rust liet Van Bronckhorst Steven Berghuis en Dirk Kuyt van kant wisselen. "Je zag daarna dat ze ons moeilijker onder druk konden zetten. We hadden veel meer dynamiek in ons spel. We hebben afgelopen week zowel op de variant die we voor rust speelden als op het systeem na rust geoefend. Gelukkig kunnen we schakelen en zo de wedstrijd winnen", aldus de trainer. die ook alvast uitkijkt naar de rechtstreekse confrontatie met Ajax over twee weken. "Dan moeten we dus vanaf het begin zo spelen als we vandaag na rust deden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen