Kramer wil belangrijk zijn: "Moeilijk om niet te spelen"

23 maart 2017, 08:25

Michiel Kramer was woensdag belangrijk in de benefietwedstrijd van Feyenoord tegen FC Dordrecht. Dankzij zijn twee doelpunten werd het 2-0 voor de Rotterdammers. De spits zei achteraf dat hij het lastig vindt om het te moeten doen met een reserverol.

Kramer begrijpt wel waarom hij momenteel niet de voorkeur krijgt van Giovanni van Bronckhorst "Als je ziet dat Nicolai Jørgensen het goed doet, is het makkelijker accepteren. Maar het zit altijd in me dat ik er moeite mee heb als ik niet speel", vertelt hij aan RTV Rijmond. De oefenwedstrijd stond in het teken van geld ophalen voor het Sophia Kinderziekenhuis. "Ik kreeg zelfs nog enkele kansen op de 3-0 en de 4-0, maar het is prima zo. Het ging om het geld."

Met nog zeven wedstrijden in de Eredivisie te gaan, hoopt Kramer nog belangrijk te kunnen zijn voor Feyenoord. "Het is positief dat ik nu al minuten maak. Ik heb in ieder geval aangegeven dat ik er klaar voor ben", aldus de spits, die misschien al tegen Ajax zijn kans krijgt. Topscorer Jørgensen kampt namelijk met een liesblessure. "Mocht dat gebeuren dan zal ik er staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen